STARTVÆKST Holstebro, Struer og Lemvig

Appetitvækker og inspirationsmøde for iværksættere


Dato og tid

Onsdag d. 1. februar 2017 kl. 18:30 til 22:00

Tilmeldingsfrist

Onsdag d. 1. februar 2017 kl. 12:00

Sted

Business Park Struer
Fælledvej 17
7600 Struer
Denmark

Arrangør

STARTVÆKST Holstebro, Struer og Lemvig
+45 70 15 16 18
info@startvaekst-holstebro.dk

Drømmer du om at starte egen virksomhed? Så deltag denne aften og få masser af inspiration ved at høre på erfarne iværksætteres gode råd.

STARTVÆKST Holstebro, Lemvig og Struer har samlet en række virksomhedsindehavere inden for vidt forskellige brancher. De vil fortælle om deres virksomhed og give dig gode råd om, hvordan du får succes i din egen virksomhed.

Temamødet finder sted: Onsdag den 1. februar 2017 kl. 18.30 – 22.00 i Business Park Struer, og det er gratis.

Programmet er følgende:

18.30-18.35 Velkomst ved Helle Toftgaard, STARTVÆKST Struer

18.35-19.00 Scandic Salmon/Nick Jensen

Nick Jensen gik med en drøm om at starte et lakserøgeri og da de rette lokaler stod ledige slog han til, men det er omkostningstungt at starte en fabrik. Hør om rejsen fra ide til en virksomhed, om at skaffe den nødvendige kapital fra investorer og banker, og om hvordan fremtiden ser ud for den 10 mand store virksomhed.

19.00-19.30 LED Energy Save/Ulrich Gregersen

LED Energy Save sælger LED-løsninger business-to-business. LED lys tilhører den nyeste teknologi indenfor energieffektiv belysning, som bruger 75% mindre energi end halogen og glødepærer. Det er netop denne værdiskabelse, som virksomhedens forretningsmodel er bygget op om, og som Ulrich og hans partner skal overbevise virksomhederne om i den indledende dialog.

19.30-20.00 byNogel/Rasmus Nøgelgaard

Smillow er en forkortelse af Smart Pillow og det er netop det, som Rasmus Nøgelgaard har udviklet og sat i produktion – en pyntepude med indbygget mobil/tabletholder. Rasmus ved om nogen, hvordan det er at starte op kun med en god idé i baglommen og ingen kapital til udvikling, produktionsopstart osv.. Rasmus fortæller om sin fantastiske tur, som blandt andet førte ham i Løvens Hule i 2016.

20.00-20.30 Pause med sandwich

20.30-21.00 Modos/Esben Bala Skouboe

Esben fik ideen til sin virksomhed, da hans kone Siv skulle føde. Indretningen i fødestuen var kedelig, klinisk og uinspirerende. Esben mente ikke, at dette burde være rammen om et unikt øjeblik, som en fødsel er for de fleste.  Esben er uddannet i Arkitektur & Design, og det lykkedes for ham tage en central rolle i et udviklingsprojekt om indretningen af fremtidens fødestue, hvor man ved hjælp af video, lys og lyd kan skabe en mere beroligende atmosfære. Det multimedie-koncept, Modos har udviklet, rummer stort afsætningsmæssigt potentiale, idet anvendelsesmulighederne rækker ud over hospitalsområder. Der er i dag 4 ansatte i virksomheden.

21.00-21.30 Kapito/Jacob Hofmann

Med mange års erfaring indenfor salg og rådgivning af betalings- og IT-løsninger valgte Jacob at bliver selvstændig.  ”God service” og ”direkte kundekontakt” var nøgleordene for at starte og drive firma efter egne normer. Jacob giver sine erfaringer videre om opstart og udvikling af virksomheden og om at til- og fravælge de muligheder, der opstår undervejs.

21.30-21.55 LærIT.dk/Marcus Bennick

LærIT.dk driver og hoster undervisningsplatformen Skoletube.dk, som i dag har over 600.000 brugere. Men Skoletube var slet ikke planen, da Marcus stiftede firmaet i 2006. Hør hvordan mavefornemmelse, hårdt arbejde og held førte til en undervisningsplatform som over 90% af de danske grundskoler i dag abonnerer på. LærIT beskæftiger nu 7 personer, der fysisk er placeret vidt forskellige steder i verden.

21.55-22.00 afslutning

Afslutning og intro til forårets iværksætterkursus ved Johnny Kristensen, STARTVÆKST Lemvig og Peter Pasgaard, STARTVÆKST Holstebro.

Find vej til arrangementet

Kontaktinformationer til arrangør

STARTVÆKST Holstebro, Struer og Lemvig
+45 70 15 16 18
info@startvaekst-holstebro.dk