STARTVÆKST Holstebro, Struer og Lemvig

Bliv synlig i medierne


Dato og tid

Torsdag d. 24. januar 2019 kl. 09:00 til 10:30

Tilmeldingsfrist

Onsdag d. 23. januar 2019 kl. 09:00

Sted

Nupark
Nupark 51
75000 Holstebro
Denmark

Arrangør

STARTVÆKST Holstebro, Struer og Lemvig
+45 70 15 16 18
info@startvaekst-holstebro.dk

Bliv synlig i medierne – Optimér dine muligheder for branding gennem medieomtale

Ritzaus Bureau inviterer til en indføring i de journalistiske virkemidler og i pressemeddelelsen som redskab i virksomheds-pr.


Små eller nystartede danske virksomheder er generelt gode til at anvende digitale markedsføringsværktøjer til annoncering for produkter eller servicer. Men mange glemmer eller undervurderer værdien af den traditionelle kommunikation samt den branding, en virksomhed kan få gennem medieomtale.


Hvordan bruger jeg pressemeddelelsen?
Pressemeddelelsen er et centralt værktøj i virksomhedskommunikation. Og bedre forståelse af pressemeddelelsens dna øger sandsynligheden for at få dit budskab omtalt i medierne. I dette oplæg lærer du pressemeddelelsen og den journalistiske tankegang at kende.


Journalist og kommunikatør Morten Steiniche optegner de essentielle journalistiske virkemidler. Og han gennemgår de grundlæggende kommunikative tips og tricks, som enhver virksomhed bør kende og anvende i deres marketingarbejde.

Du får:
  • Forståelse af hvorfor medierne er værdifulde som markedsføringskanal
  • Tips til, hvordan og hvornår det er optimalt at henvende sig til medierne
  • Generelle praktiske tips til dit kommunikationsarbejde
Oplægget henvender sig til mindre virksomheder, der ikke har kommunikation som deres primære kompetence eller fokus, men som ønsker at lære de journalistiske virkemidler at kende, så de kan optimere deres marketing- og brandingindsats og komme den vigtige omtale i medierne et skridt nærmere.


Vi gør opmærksom på at vi vil dele nogle af dine oplysninger (navn og organisation) ifbm. udlevering af en deltagerliste til deltagerne, afholdelsesstedet samt oplægsholdere på det arrangement du er tilmeldt.

Læs mere i tilmeldingsbetingelserne i højre side, når du tilmelder dig.

Find vej til arrangementet

Kontaktinformationer til arrangør

STARTVÆKST Holstebro, Struer og Lemvig
+45 70 15 16 18
info@startvaekst-holstebro.dk